Сергій Шищенко: "З "Оболонню" завжди такі ігри - суперник непростий"

336 16.03 2024   18:34
"Полісся"

Наставник "Полісся" Сергій Шищенко в коментарі "УПЛ ТБ" поділився враженнями від матчу 21-го туру чемпіонату України проти "Оболоні" (0:1).

– Дуже пишаюся своїми хлопцями, тому що ми змогли переломити гру вдесятьох. У нас була перевага - десь з 20-ї хвилини. У другому таймі ми домінували. Була агресія, але не було якості в атаці. Щодо вилучення Чоботенка, то це трагедія, бо в меншості залишися на 2-й хвилині. Це згуртувало команду.

Ми посилили атаку, тому що "Оболонь" просіла, і розраховували на цих гравців в атаці. У нас це виходило, і Кушніренко дуже гарно увійшов у гру. Думали виправити ситуацію, відігратися, але не пощастило нам. Програли, але програли достойно. У нас була перевага, я бачу, як хлопці налаштовані. Пауза на матчі збірних піде нам на користь.

З "Оболонню" завжди такі ігри. Суперник непростий, тому що вони грають у силовий футбол. Ми планували, що так буде, і будуть жовті картки, але не розраховували, що буде червона на 2-й хвилині. Нам треба рухатися далі та налаштовувати хлопців на перемоги в іграх з "Чорноморцем" та на Кубок - з "Ворсклою". Нам дуже потрібна перемога.

Читай також: Чемпіонат України. "Оболонь" - "Полісся" 1:0. Гол Руслана Черненка (Відео)
Популярные новости