Георгий Судаков: "Палкин сказал, что через полгода, а может год, Судаков поедет в Европу – я ему доверяю, доверяю президенту"

14.03 2024   17:15
"Шахтар"

Хавбек "Шахтаря" Георгій Судаков в коментарі Youtube-каналу клубу пояснив, чому вирішив подовжити контракт.

– Була усна домовленість з директором клубу. Думаю, директор розмовляв з президентом на рахунок цього, що якщо буде хороша пропозиція взимку, і мене відпустять, то мені зроблять новий контракт на покращених умовах. Я мав контракт до літа 2028-го і продовжив його на півроку, але вже на покращених умовах. Як на мене, я зробив непогане підписання. Мені зробили кращі умови.

Щодо пропозицій від  "Галатасарая", "Манчестер Сіті" та "Барселони" нічого не знаю. А щодо "Ювентуса" та "Наполі" – були офіційні пропозиції. Палкін говорив, що вони відхилили пропозицію від "Наполі" на 40 мільйонів. Я знаю про цю пропозицію. Звичайно, я спочатку трохи засмутився, але розумію, що клуб хоче заробити більше грошей. Я до цієї відмови поставився нормально. Нещодавно Сергій Анатолійович давав інтерв’ю, де він сказав, що через півроку, а може рік Судаков поїде в Європу. Я йому довіряю, довіряю президенту.

Зараз моя головна ціль – це "Шахтар". Я бачив, що декілька журналістів казали, що мені кістку кинули. Трохи недоречно так казати. Мені зробили дійсно хороші умови. Я залишаюся в клубі.

Читай також: Кіріл Фесюн - про перехід у "Шахтар" влітку: "Ви що, знущаєтесь? Відкрийте сайт УПЛ і все побачите"
Notícias em destaque