Максим Імереков: "Зоря" винна мені зарплату десь за чотири місяці"

407 11.03 2024   11:55
"Металіст 1925"

Захисник "Металіста 1925" Максим Імереков, який раніше виступав у "Зорі", розповів, що луганський клуб винен йому гроші.

"Зі мною Зоря не розрахувалася. Вони винні мені зарплату десь за чотири місяці. У мене триває діалог з клубом, вони мені телефонують і хочуть все вирішити. Я відкритий до переговорів, але поки що нічого не вирішено. Чи звертався я Палату з вирішення спорів? Так, все в процесі.

Коли я грав у "Зорі", то великої заборгованості перед футболістами не було, бували й часи, коли постійно платили. Якщо затримка по зарплаті й відбувалася, то несуттєва, десь місяць, для українського футболу це нормально. А яка в них ситуація зараз, я не знаю.

Як було у "Зорі" з точки зору комфорту, комунікації та фінансів? Було ненормально, подробиці говорити не хочу, про них вже розповідали в інших інтерв’ю, але зараз, можливо, щось помінялось, тому що, дивлюсь, гравці там продовжують контракти.

Якщо люди в "Зорі" хочуть щось змінити в команді, то це вони повинні говорити, а не я. Я зараз представляю інший клуб і не хочу згадувати, що було рік тому", – сказав Імереков для Sport-express.

33-річний гравець виступав за "Зорю" із липня 2021 по серпень 2023 року. 

Читай також: Богдан Бутко: "Не знаю, хто там що написав. "Зоря" готується до матчу з "Динамо"
Популярные новости