Данило Сікан: "Колос" дуже "брудний" у захисті"

351 08.03 2024   21:40
Шахтар

Форвард "Шахтаря" Данило Сікан прокоментував перемогу над "Колосом" (3:2) у 20-му турі УПЛ.

– Команда на другий тайм вийшла зовсім іншою. Що змінив Марино Пушич та що казав у перерві?

– Казав більше пресингувати, більше робити атак, швидше працювати з м’ячем. Ми, в принципі, все це зробили та показали характер у другому таймі. Це найголовніше.

– Окрім характеру, що ще не виходило? Чи це "Колос" класно діяв?

–  "Колос" дуже добре захищався. Ми пропустили, можна сказати, жахливий гол. Це наша командна помилка. Весь перший тайм ми атакували, завжди були на м’ячі, створювали моменти. Але, як бачите, "Колос" не зміг втриматися усі 90 хвилин, бо це дуже важко.

– Ви загалом стали першою командою у сезоні, яка забила "Колосу" понад 2 голи. Як оціните загалом гру суперника в обороні?

– Дуже добре. Ми знаємо, що "Колос" такий, можна сказати, дуже "брудний" у захисті. Вони найменше пропускають за сезон та найменше забивають. Вони добре грають в обороні, але трішки погано в атаці. Але проти "Колоса" завжди важко грати.

– Ви вже звично активні в атаці, але 6 матчів поспіль не можете відзначитися. І на зборах трошки не виходило. Це тяжіє на вас особисто?

– Звичайно. Голи додають впевненості. Коли нападник не забиває, то трішки втрачається впевненість. Але для мене найголовніше, що команда перемагає. Коли "Шахтар" буде перемагати, то мені все одно, чи буду я забивати. Головне – перемога, – сказав Сікан в ефірі УПЛ ТБ.

Читайте также: Чемпионат Украины. "Шахтер" – "Колос" 3:2. Видеообзор матча

Популярные новости