Віктор Вацко: "Фейр-плей? Залиште цю хрінь для романтиків. Криськів не порушив жодного правила"

736 05.03 2024   12:00
"Кривбас"

Журналіст Віктор Вацко прокоментував епізод, який стався у центральному матчі 19-го туру УПЛ "Шахтар" - "Кривбас" (5:2), коли "гірники" на 22-й хвилині швидко розіграли стандарт і Дмитро Криськів забив другий гол "оранжево-чорних".

- Фейр-плей? Та х*єплей. Залиште цю хрінь для романтиків. Криськів не порушив жодного правила футболу. Це епізод, який показує важливу відмінність між тим, у кого є менталітет переможців і тим, хто ще не готовий вигравати матчі такого рівня, такої ваги, такої відповідальності.

Навіщо отим ефемерним "фейр-плей" ви знімаєте відповідальність з футболістів "Кривбаса", які вийшли на матч проти чинного чемпіона країни перемагати? Дібанго стоїть, просить вибачення у Зубкова, ще п’ятеро поруч. Криськів ставить м’яч вводити у гру і жодного футболіста "Кривбаса" поруч!

Ніхто не стає перед м’ячем, щоби Криськів попросив виконання по свистку. Ніхто! Цьому в ДЮСШ вчать, а тут матч за чемпіонство. А коли у вас є можливість заробити 40 мільйонів євро, поставте кожен сам собі запитання: "Скільки із вас будуть космонавтами-романтиками, а скільки – роботами-прагматиками?" Все, що не порушує правила гри, має право на існування, коли на кону чемпіонство, - сказав Вацко у авторські програмі "Вацко on air".

Читай також: Валерій Бондар: "Якщо червона картка була, то вона була - у нас є VAR і дуже кваліфіковані арбітри"
Популярные новости