Василь Кобін: "Гравці "Кривбасу" у матчі з "Шахтарем" повелися, як дитячий садок "Ромашка"

461 04.03 2024   12:15
"Минай"

Колишній гравець збірної України Василь Кобін розібрав епізод у матчі 19-го туру УПЛ "Шахтар" – "Кривбас" (5:2), коли на 22-й хвилині "гірники", не чекаючи свистка арбітра, швидко розіграли стандарт і вдруге вийшли вперед.

- Насамперед хочу відзначити Дмитра Криськіва. Це гравець із великим рівнем IQ. У чому суть цього розіграшу: як він оцінив ситуацію, розібрався, віддав, побіг та забив. І це був переломний момент у цій грі.

Мені не сподобалися дії гравців "Кривбасу". Вони повелися, як дитячий садочок "Ромашка". Така гра, футболісти повинні бути максимально сконцентровані на моменті. Вже розіграш, а Дібанго йде піднімати гравця. Він що, лікар? Є лікарі, які вийдуть на поле та допоможуть гравцю. Займи свою позицію, і ми цей момент взагалі не обговорювали б. Іліч взагалі повернувся спиною до м'яча.

Впевнений, що Юрій Вернидуб завжди каже, що треба грати. Чому вони тут вимкнулися, у такому матчі? Команда, яка претендує на чемпіонство, повелася в цьому епізоді дуже по-дитячому, - сказав Кобін для УПЛ ТБ.

Читай також: Андрій Понєдєльнік: "Вважаю, що гол "Шахтаря" чистий. "Кривбас" пропустив через брак концентрації"
Популярные новости