Ігор Пердута: "У перемозі "Ворскли" над "Вересом" чимала заслуга нашого 12 гравця"

370 04.03 2024   09:30
Фото - Денис Руденко, Footboom

Капітан "Ворскли" Ігор Пердута прокоментував перемогу над "Вересом" (2:1) у 19-му турі УПЛ.

– Прикра поразка в попередньому турі від "Зорі" все ж, давалася взнаки. В першому таймі відчувалося,що хлопці нервують й це призводило до помилок. А може просто хотіли якомога швидше потішити своїх уболівальників, за якими дуже скучили, змістовною грою. На жаль, часто в таких випадках не завжди все виходить.

– "Ворскла" провела два різні тайми. Що сказав у перерві керманич Сергій Долганський, що допомогло схилити шальки терезів на свій бік?

– Я не можу сказати, що "Ворскла" провалила перший тайм. По кількості створених гольовим моментів була рівновага, от тільки один зі своїх шансів гості на відміну від нас, реалізували. В перерві Сергій Долганський попросив заспокоїтися й зіграти так, як ми планували при підготовці до матчу. Звичайно, не обійшлося без певних тактичних перешикувань, але головне, що досягли потрібного результату. На мій погляд, на перемогу ми награли.

– Вчора "дубль" оформив зимовий новачок "Ворскли" Сергій Mякушко, а як, на твою думку, зіграли інші новобранці?

– Слід уточнити, що Mякушко просто в потрібний момент повернувся до "Ворскли", адже в 2017 році він вже виступав за полтавську команду. А взагалі у "Ворскли" дуже гідне зимове поповнення. Всі новобранці претендують на місце в стартовому складі, звісно, це загострило конкуренцію.

– Ти вже акцентував увагу на тому, що звітний поєдинок пройшов з глядачами, хоча їх було не так багато, як того хотілося.

– В перемозі "Ворскли" чимала заслуга нашого 12 гравця. Саме цієї підтримки нам дуже бракувало в попередньому матчі з "Зорею". Залишається тільки подякувати, постараємось не розчаровувати своїх відданих уболівальників, - сказав Пердута для Sport.ua.

Читай також: Олег Шандрук: "Шалений гол "Ворскли" все змінив"
Популярные новости