Ярослав Вишняк: "Нелогічний гол на перших хвилинах дещо вибив з колії"

316 02.03 2024   20:49

Головний тренер "Колоса" Ярослав Вишняк прокоментував поразку від над "Руха" (0:1) у 19-му турі УПЛ.

– Був сьогодні швидкий м'яч. Чула, як президент Андрій Засуха на нього відреагував. Каже: "Як це?" Як ви прокоментуєте: як це – такий швидкий гол?

– Звичайно, що цей гол вплинув на гру. Як там пропустили – то вже інший момент. Треба передивлятися та розібратися в ситуації. Але те, що він вплинув на гру – це зрозуміло. І "Рух" почав грати в зручний для них футбол на переходах і швидких атаках – те, чим він сильний.

Нам же, в свою чергу, доводилося багато володіти м'ячем і створювати моменти в позиційній атаці, що теж у нас не найсильніша сторона, скажімо так.

Якщо коментувати саме перебіг подій, то гол вплинув на гру, і потім ми не могли розхитати оборону суперника, довго затягували з ударом, не могли вийти завершити атаку подачею, завершити ударом, створити тиск на ворота суперника.

У другому таймі десь перелаштувалися, більше почали грати за спину, тому що, в принципі, знали, що "Рух" – команда, яка пресингує, розбирають 1 в 1, персонально грають. Намагалися грати за спину, випустили другого нападника, Безбородько мав момент, але не змогли відігратися. Тому, на жаль, так.

– У перерві так вийшло, що я проходила повз вашу роздягальню, і двері були трошки привідчинені. І була там дуже спокійна, зовсім неемоційна розмова, ніби рахунок на вашу користь або нічийний.

– А ви коли проходили – одразу чи потім?

– Трошки вже під другий тайм.

– Тут ситуація така. По-перше, кричати як? Треба було заспокоїти хлопців, бо я розумію, що в них було велике бажання. Після такої перерви вже прийшли вболівальники, і вони хотіли себе проявити.

І десь такий гол – скажімо так, нелогічний, одразу на перших хвилинах, він дещо вибив з колії. Тому сварити не було сенсу, треба було вносити корективи, спробувати змінити хід гри. Тому так.

Читай також: Чемпіонат України. "Колос" - "Рух" 0:1. Відеоогляд матчу

– У першому таймі отримав невеличке ушкодження Тотовицький, але він дограв цей тайм. Ви його замінили в середині другого тайму. Що з ним?

– Я не знаю, наскільки там серйозне пошкодження. Він заміну не просив. Єдине, що там було пошкодження, потім ще отримав. Думаю, що покаже обстеження вже, наскільки там серйозна в нього травма чи немає травми. Зараз нічого не можу сказати.

– Сьогодні перервалася ваша домашня серія без пропущених голів. Як це прокоментуєте?

– Усі серії закінчуються рано чи пізно. Закінчилася та й закінчилася. Будемо розпочинати нову. Зрозуміло, що попереду в нас календар складний, але будемо грати з усіма й намагатися давати бій. А серія що? Одна закінчується – нова починається, тому за це я взагалі не переживаю, – сказав Вишняк.

 

Источник: Трибуна
Популярные новости