Сергій Долганський: "Мякушко сказав усе за себе - додати нічого"

384 02.03 2024   18:54
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Ворскли" Сергій Долганський в коментарі "УПЛ ТБ" поділився враженнями від матчу 19-го туру чемпіонату України проти "Вереса" (2:1).

- На полі більше переважали емоції та бажання, у якихось моментах це заважало грі, не було якості. Але ми розуміли, що команда, яка приїжджає до нас, бореться за своє місце у вищій лізі, і це буде дуже мотивована команда. Перш за все не хотіли програти в настрої. Тому хлопці розуміли, що їх чекає. Знали, що у суперника - високі нападники, швидкі фланги, і вони завжди грають більш горизонтально.

Ми мали досить багато моментів у першому таймі для того, щоб забивати голи. Але потім, в перерві ми більш ретельно розібрали деякі моменти, грали в швидку атаку – і це нам принесло результат. На перших хвилинах ми бачили, що наші молоді захисники втратили впевненість. Але перерва пішла нам на користь.

Мякушко сказав усе за себе. Він забив два голи, які зробили результат. І тут більше нічого не скажеш. Щодо стану Скляра, то я не знаю, ще не спілкувався з лікарями. Але у нього око затекло, і він не бачить ним нічого.

Читай також: Чемпіонат України. "Ворскла" - "Верес" 2:1. Відеоогляд матчу
Популярні новини