Богдан Кушніренко: "Вже виросло покоління футболістів, яке не знає як грати з уболівальниками"

372 01.03 2024   12:05
"Полісся"

Півзахисник "Полісся" Богдан Кушніренко поділився думками про матч 19-го туру УПЛ з ЛНЗ, повернення уболівальників на трибуни та травму Бені Макуана.

"Звичайно, після гри у Львові, можна сказати невтішної для нас, треба перед своїми вболівальниками показувати насамперед результат, брати три очки. Всі повинні налаштовуватися на максимум, бо по-іншому ми не досягнемо тих цілей, які перед нами стоять. Тому тільки максимум потрібно брати, виходити та виправляти ті помилки, покращувати реалізацію моментів, яка була у першій грі у нас і брати перемогу.

Звичайно люди вже хочуть побачити гру наживо, на нас подивитися. Я не можу згадати скільки не ходять вболівальники. Всі заскучали за футболом. Якщо б можливо було заповнити весь стадіон, то весь стадіон би прийшов, мені здається.

Кажуть, що вже виросло покоління футболістів, яке не знає як грати з уболівальниками. Так і є. В нас такі хлопці є з U-19, для них це буде несподіванка — побачити скільки уболівальників на трибунах. Перший домашній матч у році - це велика відповідальність, хочеться почати рік якнайкраще. Всі, хто вийдуть на цю гру повинні віддаватися на максимум, інакше не може бути в цій команді.

Травма Макуана? Бені пригнічений, звісно. Ми всі пригнічені. Будь-яка втрата будь-якого нашого гравця з команди це, звичайно, погано. Тому ми бажаємо йому тільки здоров’я. Хай повертається сильнішим до нас. Будемо чекати, - сказав Кушніренко для клубної пресслужби.

Нагадаємо, матч "Полісся" - ЛНЗ відбудеться сьогодні, 1 березня. Початок о 18:00.

Читай також: "Полісся" - ЛНЗ. Анонс та прогноз матчу
Популярные новости