Контрольний матч. "Олександрія" - "Інгулець" 0:0

192 28.02 2024   11:35
"Інгулець"

Контрольний матч.

"Олександрія" - "Інгулець" 0:0

Підопічні Руслана Ротаня провели контрольний матч із першоліговим "Інгульцем". Мета цієї гри, надати ігровий час тим, хто не брав участі у 18-му турі УПЛ із "Шахтарем" (0:0). Спаринг закінчився унічию (0:0).

"Головний тренер "Інгульця" Владислав Лупашко прокоментував контрольну зустріч проти "містян".

- "Олександрія" дуже гарний суперник, досить інтенсивна команда, яка грає і намагається грати першим номером. Ще "Олександрія" досить агресивна команда, яка пресингувала нас, ми також намагалися грати високо, грати агресивно, але знову ж таки тренуючись на синтетичному полі і виходити на живе досить важко, дається цей перехід, бо поле ще не гарної якості, мʼяч постійно стрибає, тому підлаштуватися під це поле було досить важкувато, але провели досить гарний спаринг в плані нашого намагання грати агресивно і фізичному плані, те що практично всі футболісти витримують це навантаження, так будемо намагатися найближчим часом переходити на живе поле і тренуватися там.

- Команда вже сформована? І чи плануєте ви ще підсилення?

 - Ми продовжуємо ще шукати потенційних новачків, так як молодих, так і досвідчених гравців для підсилення конкуренції, - сказав Лупашко для клубної пресслужби.

Читай також: Офіційна заява "Олександрії" щодо ситуації з Калюжним
Популярные новости