Тарас Михавко - про дебют в "Динамо": "Я слухав те, що підказували мені старші, і виконував"

409 27.02 2024   16:31
Офіційний сайт "Динамо"

Захисник київського "Динамо" Тарас Михавко в коментарі "ПроФутбол Digital" поділився враженнями від матчу 18-го туру чемпіонату України з "Металістом 1925" (4:2).

– Приємно дебютувати за такий клуб, як "Динамо". Я дуже вдячний за довіру тренерському штабу, за допомогу хлопців. І, слава Богу, все склалося так, як треба, – перемога. Психологічно було трохи важко, але я зіграв на зборах пару ігор, і звик. Нічого складного не було. А те, що писали… Ну я загалом не читаю, то просто мені батьки, друзі скидують, що про мене пишуть. А загалом я не дуже люблю читати про себе.

Батьки дивляться ігри, переживають. Всі підказували не переживати, з перших хвилин просто зіграти надійніше, спокійніше – і далі піде. Тому я слухав те, що підказували мені старші, і виконував. Останні півтора року виключно центрального захисника граю. На зборах грав опорного, але це було один раз. У дитинстві в академіях грав у центрі. Я з дитинства вболівав за "Динамо" і завжди мріяв зіграти за основну команду "біло-синіх".

Читай також: "Динамо" здобуло 80-ту вольову перемогу в УПЛ
Популярні новини