Олег Шандрук: "Треба зберегти для Рівного "прописку" в УПЛ"

376 18.02 2024   16:06
"Верес"

Керманич "Вереса" Олег Шандрук поділився враженнями від закордонного збору "Вереса".

– Я людина не забобонна й не вважаю, що успішно виступивши в Туреччині, ми вже вичерпали увесь переможний запас. Тоді що, нічого не залишається, як після чергової звитяги вимагати від підопічних в наступному матчі діяти в півсили? Ні, так не буває: майстерність є, або відсутня.

– Схоже, завдяки активності на трансферному ринку, в другій частині сезону в "Вересі" буде довга лава запасних.

– Дійсно, зараз вже треба добре помізкувати, кому довірити місце в стартовому складі. Такий собі приємний головний біль. Звісно, гостра конкуренція сприятиме мотивації, підопічні намагатимуться використати кожну нагоду проявити себе якнайефективніше.

– На цьому селекційна робота в "Вересі" завершена?

– Так. Тепер важливо, щоб ті виконавці, котрі вже є в моєму розпорядженні, продемонстрували свій потенціал.

– На турецькому зборі обійшлося без пошкоджень?

– Були мікротравми, але вони не мали визначального значення. Ба більше, навіть ті футболісти, які відновлювалися після пошкоджень, наприкінці збору збагатилися ігровою практикою.

– Когось з новобранців виокремите?

– Цього не варто робити. Важливо, що вони швидко вписалися в колектив й горять бажанням допомогти "Вересу" виборсатися з небезпечної зони.

– 25 лютого "Верес" в 18-м турі чемпіонату УПЛ прийматиме "Колос". Це буде непересічна подія, адже вперше під час воєнного стану на календарному матчі офіційно будуть присутні глядачі.

– "Верес" завжди був сильний своїм 12 гравцем. Переконаний, що раніше рівненська команда невдало грала в рідних стінах, бо не було вболівальників. Зараз ситуація змінюється. Зі свого боку постараємося не розчаровувати своїх відданих фанів. Спільними зусиллями треба зберегти для Рівного "прописку" в елітному дивізіоні українського футболу.

Читай також: Контрольний матч "Верес" - "Ауда" 2:0
Источник: sport.ua
Популярные новости