Ілля Крупський: "Дуже хочеться в Україну, скучив за Полтавою"

389 14.02 2024   06:18

Підходить до завершення підготовчий період "Ворскли" у Туреччині. 19-річний Ілля Крупський розповів клубній прес-службі про особливості роботи.

- Ілля, які загальні враження від турецького збору 2024?

- Емоції та враження – лише позитивні. Ми отримали можливість провести з користю тренувальну роботу та багато цікавих спарингів. Під кінець зборів уже, можливо, у хлопців немає моральної свіжості, та ми всі серйозно підходимо до відновлення сезону.

- Як змінився тренувальний процес із приходом на тренерський місток Сергія Долганського?

- Звісно, тренування стали іншими. У Сергія Миколайовича та його тренерського штабу своє бачення щодо того, як ми повинні діяти на полі. Нічого надважкого немає в самому процесі. Стало більше занять з теорії та індивідуальних бесід із хлопцями.

- Чи важко давалися спаринги, адже працювати доводиться під солідними навантаженнями?

- Перші матчі не були легкими. Спочатку ми не вповні розуміли принципи гри, що нам пропонували тренери. Утім, з кожним наступним матчем ми почали більше і глибше сприймати те, чого від нас вимагають.

- Зазвичай футболісти стогнуть від тестів на зборах. Як сам особисто переносиш навантаження?

- Так, це не дуже приємна робота, багатьом вона, м’яко кажучи не в радість, але потрібно і крапка. Чемпіонат швидко перевіряє таку підготовку. Особисто для мене ця робота не надто важка.

- Уже кортить додому повернутися? Що побажаєш собі та хлопцям на решту поєдинків сезону 2023/2024?

- Дуже хочеться в Україну, за Полтавою теж скучив. Бажання та побажання максимальні. Треба прагнути забратися якнайвище в турнірній таблиці та втілити ще одну нашу маленьку мрію – пробитися до фіналу Кубка України, а далі, як то кажуть, апетит приходить під час їжі. Не сумніваюсь, всі ми докладемо максимум зусиль для високих результатів.

Читай також: Контрольний матч. "Ворскла" - "Пахтакор" (Узбекистан) 6:0. Відеоогляд

Популярные новости