"Шахтар": інтенсивна робота в групах та турнір на 3 команди

524 02.02 2024   15:48

У п’ятницю,  2 лютого, "Шахтар" провів насичене ранкове тренування, інформує прес-служба "гірників". Розпочавши у фітнес-центрі, "оранжево-чорні" продовжували на полі розминкою та вправами на тримання м’яча з різними завданнями. Після цього футболісти поділилися на дві групи: поки одні й далі працювали над триманням, граючи на 6 воріт, інші під керівництвом головного тренера Маріно Пушича проводили тактичні заняття з акцентом на атакувальних діях. Завершили двогодинну сесію турніром на 3 команди по 7 гравців у кожній.



Тренерський штаб відзначив високу інтенсивність роботи та гарну самовіддачу підопічних, тому в другій половині дня надав команді вільний час для відпочинку та відновлення перед завтрашніми поєдинками.

Нагадаємо,  3 лютого "Шахтар" проведе два спаринги – з чеським клубом "Градець-Кралове" (12:00) та боснійським "Вележем" (16:30). Пряма трансляція – на YouTube-каналі "Шахтаря" і в застосунку FC Shakhtar (App Store та Google Play).

А перший офіційний матч після зимової паузи "гірники" зіграють у Лізі Європи УЄФА з "Марселем". Поєдинок відбудеться 15 лютого в Гамбурзі на "Фолькспаркштадіоні"Квитки – у вільному продажу.

Читай також: "Ракицький не платив агентські, які були прописані в контракті": деталі, як гравець "Шахтаря" судився з агентом

Популярные новости