Антон Калайтан: "Ндукве після дебюту за "Металіст 1925" прийшов на тренування з похмілля, але толк з нього в "Поліссі" буде"

667 02.02 2024   13:37
"Астра"

Колишній гравець "Металіста 1925" Антон Калайтан розповів про свого ексодноклубника Дениса Ндукве.

– Ти у Металісті 1925 пограв разом із Денисом Ндукве, якого зараз зі Звягеля взяли на збори із Поліссям. Що це за футболіст?

– Ми разом підписали контракт. Це дуже-дуже талановитий футболіст, що було зрозуміло одразу. Тоді йому ще не вистачало досвіду і він не так серйозно ставився до тренувального процесу. Потім ми ще перетиналися, коли я грав за Рубікон, а він був у Чайці. 

Коли він прийшов у Звягель, то вже трішки подорослішав. Оскільки Звягель співпрацює із Поліссям, то, думаю, закономірно, що його взяли на збори із командою Юрія Калитвинцева. Сподіваюся, що цей спеціаліст зможе його розкрити й все вийде.

– Які його сильні сторони?

– Дуже класний дриблінг, обіграш. Ндукве – по-спортивному агресивний футболіст. Не грає на чистих м’ячах. Може видряпати м’яч, піти у підкат. У нас часто були у Металісті 1925 хороші заруби на тренуваннях. Він міг із двох ніг стрибнути, штовхнути. Здорова футбольна агресія в нього завжди була. Ось ця ігрова майстерність разом з агресією його дуже виділяли.

– Що в нього по дисципліні?

– Дисципліна трохи шкутильгала. Пам’ятаю, після свого дебюту за Металіст 1925 приїхав на тренування трішки з похмілля. Лікар його не пустив на тренування. Через подібні речі багато молодих футболістів проходять.

Кривенцов його підтримав і більше подібного не було. Востаннє, коли я зустрічався із Ндукве, то не впізнав його у гарному сенсі. Він виріс, це вже інша людина. Думаю, толк з нього буде. Шанси у Поліссі в нього є, - розповів Калайтан.

Читай також: Антон Калайтан: "У маркетингу наразі заробляю більше, аніж гравці "Оболоні" та "Вереса"
Популярні новини