Шеф-редактор информационного агентства: "Впервые в истории нас не аккредитовали на заседание Конгресса УАФ"

24.01 2024   18:00
Фото - centernews.com.ua

Інформаційне агентство "Центр новин" вперше в історії не отримав акредитацію на Конгрес УАФ, - повідомила шеф-редактор видання, президент збірної журналістів України Ольга Витак у facebook. За інформацією джерела, заборону на відвідування даного заходу отримали й інші ЗМІ.

- "Тепер точно можна стверджувати, що в УАФ прийшла нова влада. Вперше в історії української журналістики, Інформаційне Агентство "Центр новин" не акредитували на засідання Конгресу УАФ, який має відбутися 25 січня в Будинку футболу", – повідомила Витак.

Вона нагадала, що ІА "Центр новин" заснувало першу в історії України команду Збірна журналістів України з футболу, організувало і провело з УАФ сотні благодійних матчів на підтримку дітей сиріт, переселенців, ЗСУ.

"Ми з 2014 року допомагаємо дітям і військовим. А також ми проводимо щорічний "Медіа кубок", який об'єднує між собою 100 журналістів. Але нова прес-служба, чи хто там за нею стоїть вирішила ввести цензуру в українському футболі.Ви ще не прийшли до влади, а вже розділяєте на хороших і поганих журналістів! Так, далеко не знайдете. Я знаю Ваші усі імена. І хто за цим стоїть", – зауважила президент збірної журналістів України.

Вона також повідомила, що заборонено приходити на Конгрес УАФ каналам Еспресо та іншим ЗМІ.

"Не тільки ІА Центр новин є офіційним ЗМІ, на відміну від блогерів, які працюють на ОП. В європейських країнах інформаційні агентства отримають першими на події акредитацію, але нова футбольна влада цього не знає. Андрій Шевченко гарно починаєте? Ми обов’язково повідомимо УЄФА та ФІФА про цензуру!!!!", – додала Витак.

Читай також: Андрій Павелко збирається оскаржити свій арешт в Європейському суді з прав людити

Notícias em destaque