На базі "Вереса" відтепер є освітлення

473 20.01 2024   15:55
"Верес"

На стадіоні футбольної академії Верес імені героя України Дмитра Коцюбайла запрацювало освітлення. Відтепер це дозволяє проводити там тренування та матчі основної, юнацьких і дитячих команд навіть у вечірній час.

Тренувальна база рівнян / фото НК "Верес"

- Ми продовжуємо розвивати власну інфраструктуру, бо це - основа клубу. Це дозволило нам збільшити час для роботи на футбольному полі. Це більше можливостей. Тут працюють хлопці з академії і юнацька команда. Попереду - роботи над облаштуванням освітлення другого поля тренувальної бази. Там освітлення буде ще більш сучасним і потужним, що дасть можливість проводити офіційні матчім. Також у планах - облаштування тут трибун і будівництво, власне, комплексу дитячої академії. Невеликими кроками, але ми рухаємося вперед, - розповів інформаційній службі клубу президент Іван Надєїн.

- Система освітлення, що облаштована тут, потужністю близько 200 люксів. Це дозволяє проводити змагання ДЮФЛ, юнацьких і жіночих команд та тренування в темну пору доби. Підключені 12 щогл освітлення. На трав'яному полі плануємо розташувати 6 щогл освітлення висотою 18 метрів. Потужність тієї системи складатиме 800 люксів, - розповів член наглядової ради клубу Юрій Фалко.

Читайте также: Официально: Марко Мрвальевич - игрок "Вереса"

Популярні новини