Євген Шевченко: "Лавриненко дуже багато уваги приділяв тактиці"

431 16.01 2024   13:30
"Верес"

Захисник рівнян в інтерв'ю УПЛ ТБ розповів  про першу частину сезону УПЛ.

— Безпосередньо за грою Верес не виглядав безнадійним аутсайдером чемпіонату. Але як тоді можна пояснити ваше турнірне становище?

— Ми дійсно не виглядали безнадійним аутсайдером. По багатьох показниках ми знаходились в топ-3 по ходу чемпіонату. Але десь, як то кажуть, нам не вистачало фарту. Багато очок ми недобрали. Не випадково бачив статтю, що ми не по праву займаємо те місце, на якому зараз.

— До якого футболу прагнув Сергій Лавриненко?

— Сергій Дмитрович хотів щоб ми грали в агресивний та атакуючий футбол. Він дуже багато приділяв уваги тактиці. Напочатку були дуже непогані ігри в нашому виконанні. Але потім десь через те, що в нас не було позитивного результату, ми втратили впевненість. І на фоні цього всього був деякий спад. Наприкінці результати трохи покращились.

— Ти особисто в цьому сезоні дебютував на рівні УПЛ. Наскільки відчутна різниця між рівнем цього турніру і нижчих ліг, в яких ти виступав раніше?

— Різниця є і доволі відчутна. Тут все набагато швидше, інтенсивніше. Ну і рівень команд звичайно набагато вищий. Є клуби такі як Шахтар, Динамо, які постійно представляють нашу країну на євроарені. Проти таких команд завжди цікаво зіграти.

— Тим не менш ти забив 2 голи в УПЛ. Зокрема у ворота Шахтаря, коли ви відібрали очки в чемпіона. Які емоції були?

— Емоцій було багато. Це була моя дебютна гра в УПЛ і відразу проти Шахтаря. Чесно кажучи, дізнався про те що буду грати в стартовому складі буквально на передігровій установці. Для мене це було несподівано. Але тим не менш дебют вийшов вдалим.

— Ви вже близько тижня як вийшли з відпустки. Чим займаєтеся та які у команди плани на зимову паузу?

— Зараз працюємо у двох разовому режимі. Чергуємо тренування як на полі, так і в тренажерному залі. По плану 19 січня маємо виїзжати в Туреччину. Там і почнеться основна підготовка. Дуже хочемо якомога краще підготуватись. Будемо працювати на максимумі.

Читай також: УПЛ: зимова пауза-2024 - збори, локації, спаринги (Оновлено)
Популярные новости