Євгеній Шевченко: "Запам'ятались матчі з "Шахтарем"

477 25.12 2023   15:35
"Верес"

Захисник Євгеній Шевченко - один з провідних гравців "Вереса". До складу народного клубу він приєднався лише влітку. У чемпіонаті та Кубку України відіграв 16 матчів і забив 2 м’ячі.

- Євгене, як оцінюєш свої виступи у першій частині сезону? - запитання від пресової служби рівненського клубу. 

- Важко об’єктивно оцінювати свої виступи. Хай краще це зробить тренерський штаб та керівництво клубу. А я й надалі наполегливо працюватиму над собою і намагатимусь демонструвати гарну і якісну гру.

- Який матч у твоєму виконанні був найбільш вдалим у першій частині сезону?

- Напевно, найбільш вдалими були ті матчі, в яких команда перемагала. Також запамʼятались обидві домашні гри з "Шахтарем": на кубок та в чемпіонаті, в якій відзначився першим забитим м’ячем за клуб.

- Що думаєш про результат команди загалом?

- Думаю, що ми могли виступити набагато краще. Очевидно, що команда не добрала своїх балів. Я навіть бачив статтю зі статистичними доказами того, що ми не зовсім справедливо опинилися на своїй нинішній позиції у турнірній таблиці. Награли точно на більше. Впевнений, що навесні ми покажемо зовсім інший результат.

- Чого очікуєш від роботи з новим тренером і весняної частини сезону?

- Будемо працювати на максимум, щоб разом виправити ситуацію, яка наразі склалася. Сподіваюся, гарно підготуємось на зборах і продемонструємо ту гру і той результат, якого від нас всі очікують.

Читайте также: Евгений Шевченко: "Спросил у Монзуль, посмотрит ли она видеоповтор. Арбитр сказала, что да и назначила пенальти"

Популярные новости