Андрій Ткачук: "Останній матч проти "Олександрії" приніс найбільше розчарування"

389 21.12 2023   18:31
Офіційний сайт УПЛ

Хавбек "Металіста 1925" Андрій Ткачук в коментарі "УПЛ ТБ" підбив підсумки першої частину сезону для харківської команди.

— На перерву пішли в поганому настрої, адже кінцівку чемпіонату змазали. Перше коло в нас вийшло хвилями – то невдачі, то ніби вирівнялися, а наприкінці знову невдачі і невтішний результат.

— У чому причина відчутного спаду команди перед перервою, що призвів до пʼяти поразок поспіль?

— У нас було дуже багато травм, особиливо в останній місяць. І графік наприкінці року вийшов важким – нам поставили перенесений матч з Динамо таким чином, що за тиждень ми мали провести три гри під час такої погоди і коли через травми не було змоги робити ротацію. Це основна причина. Але і кожен футболіст має розібратися в собі, напевне, кожен не грав на тому максимумі, на якому міг би. Адже в команді зібрані всі футболісти, які вміють грати в якісний футбол. Хоча можливо ми намагалися спростити нашу гру або боялися грати зухваліше.

— Металіст 1925 пропустив найбільше серед команд УПЛ. Як це можна пояснити?

— Якщо проаналізувати наш виступ, то після перших 6-7 турів у нас було ледве не найменше пропущених. Потім почалася інша хвиля. Щось розлагодилося. Та і ми не тільки багато пропускали, а і мало створювали. Переважно грали в контроль мʼяча, але без воріт.

— Який матч першої частини сезону залишив найбільше розчарування?

— Останній проти Олександрії. Ще на розминці було видно, що команда на полі з опущеними головами, без сил та емоцій. І сам матч показав, що це була наша найгірша гра в сезоні. 0:3 - взагалі без шансів. Напевно, програли в кожному з аспектів гри. Програли, на жаль, заслужено.

— А який матч передусім можете занести в актив своєї команди?

— Були яскраві матчі, в яких ми перемагали. Наприклад, вигравали і при поганій грі за рахунок колективу та характеру. Це матчі з Зорею та Чорноморцем, з ЛНЗ на виїзді була дуже важка гра, але ми перемогли.

Читай також: Гендиректор "Металіста 1925": "Ставки зроблено - головний трансфер на вхід: Віктор Скрипник"
Популярные новости