Денис Олійник пройшов стажування у ПСВ

476 18.12 2023   11:45
ЛНЗ

Півзахисник ЛНЗ Денис Олійник розповів про свою поїздку до Нідерландів та стажування в ПСВ.

"Під час зимових канікул я поїхав до Нідерландів. Спочатку в місто Арнем, де я грав і отримав безцінний досвід. З командою "Вітесс" ми грали в Лізі Європи!

Потім я відвідав Ейндховен. Там я познайомився з Петером Бошем, дуже шанованим тренером команди ПСВ. Наші добрі стосунки з цим прогресивним і розумним тренером допомогли мені в проходженні стажування.

Стиль гри, який характерний для команд Петера Боша, мене дуже вразив! Це дуже атакуючий футбол, агресивний, інтенсивний, з великою кількістю пресингу, високим пресингом, контролем м'яча та багатьма іншими дрібницями, з яких складається сучасний великий футбол. Коли я вперше зустрівся з тренером Бошем, я одразу відчув, що у нього велике майбутнє у футболі.

Мета мого візиту до Нідерландів повністю виправдала поїздку! Я глибше познайомився з тренувальним процесом, отримав нові знання та багато корисних порад. Ну, а вишенькою на торті стало знайомство з легендою світового футболу, чиє ім'я не потребує розголосу.

Велика подяка Петеру Бошу та футбольному клубу ПСВ за теплий прийом. Бажаю йому здоров'я та успіхів у його, я впевнений, світлому майбутньому! Також хочу подякувати Андрію Головашу за допомогу в організації", - написав Олійник в Інстаграмі.

У поточному сезоні 36-річний гравець провів за ЛНЗ 16 матчів, у яких забив 1 гол та віддав 1 асист.

Читай також: АЗ – ПСВ. Анонс та прогноз матчу
Популярные новости