У "Ворскли" є пропозиції по Степанюку та Кане

530 12.12 2023   11:55
FootBoom

Гравці "Ворскли" розпочнуть підготовку до весняної частини сезону 8 січня 2024 року. Після майже двотижневих тренувань у Полтаві підопічні Віктора Скрипника вирушать до Туреччини, де на зборі проведуть 7-8 контрольних матчів, повідомляє Sport.ua.

Повернуться до Полтави за кілька днів до календарного матчу 18 туру чемпіонату УПЛ - із "Зорею", який відбудеться 24 лютого.

До тренувань з основою буде залучено й кілька лідерів молодіжного складу, який готуватиметься до нових випробувань у Полтаві й, зокрема, візьме участь у традиційному турнірі на призи заслуженого тренера України Віктора Пожечевського.

Зараз клубне керівництво "Ворскли" докладає зусиль для пролонгації контракту з нападником Русланом Степанюком, угода з яким закінчується 30 червня 2024 року. За інформацією джерела, його хочуть бачити в своїх лавах відразу кілька вітчизняних і зарубіжних команд.

Схожа ситуація й з малійським півзахисником Ібрагімом Кане, по ньому також не бракує пропозицій від інших клубів, але тут у "Ворскли" значно більше варіантів для маневру, бо легіонер належить полтавчанам аж до 30 червня 2027 року.

Читай також: Віктор Скрипник підписав контракт з "Металістом 1925" - джерело
Популярные новости