Олексій Гуцуляк: "Лєднєв зламав ногу на тренуванні - це рецидив"

591 07.12 2023   16:16
Дніпро-1

Хавбек "Дніпра-1" Олексій Гуцуляк в коментарі "УПЛ ТБ" розповів про очікування від матчу з "Поліссям", та травму Лєднєва.

— Настрій в команді через поразку від Ворскли (1:2) не змінився — він хороший, адже ми розуміємо, що попереду багато ігор. Можна все виправити і вийти на перше місце. Звісно, неприємно програвати. Ці очки були нам дуже важливі, вони дозволили би нам трішки відірватися від суперників. Але це футбол. Ми не падаємо духом і будемо далі битися за перше місце.

— Як можна пояснити цю поразку, враховуючи, що ви забили достатньо швидкий гол?

— Думаю, може саме цей гол і став для нас злим жартом. Мабуть, розслабив нас і дав думку, що ми забʼємо ще багато. Ворскла почала ризикувати і ми з цим не впоралися. Коли пропустили двічі, нам було важко щось виправити, адже полтавці закрилися позаду. Ми багато чого робили, але мабуть був не наш день, адже мʼяч просто не йшов у їхні ворота. Ну і їхній воротар пару разів врятував.

— Які висновки передусім зробили по тому матчу?

— Були деякі помилки, ми їх розібрали і рухаємося далі.

— Тепер ви граєте проти Полісся. Що скажете про цього суперника?

— Цікава команда. Не просто так йде нагорі турнірної таблиці. Думаю, матч буде нелегким. Першу гру чемпіонату проти них я не грав через дискваліфікацію, а в матчі на Кубок, вважаю, ми виглядали краще, але їм більше пощастило. Буде хороший матч від обох команд.

— На яких сильних якостях житомирян та на яких футболістах робите акцент?

— Наразі ще не було теорії по супернику.

— Ви можете прокоментувати ситуацію щодо травми Лєднєва?

— На жаль, це правда. Він зламав ногу на тренуванні. Завжди це дуже неприємно, тому команда засмутилася. Дуже шкода Бодю, адже він почав набирати форму. Він уже мав схожу проблему, тож фактично стався рецидив.

Читай також: Богдан Лєднєв отримав важку травму
Популярные новости