Іван Дібанго: "Хотілося б якомога краще завершити першу частину сезону УПЛ"

421 27.11 2023   09:30
"Кривбас"

Захисник "Кривбасу" Іван Дібанго поділився думками з пресслужбою про виїзну перемогу над "Минаєм" - 1:0 у 15 турі УПЛ.

- Вітаємо з перемогою. Як тобі в цілому матч?

- Ми дуже щасливі, що перемогли. Це важлива перемога для нас та для нашого турнірного становища у чемпіонаті. Так, "Минай" дійсно класно захищався, особливо у першому таймі. Нам було важко проходити їх оборону. "Кривбас" створив чимало моментів та забив важкий гол. Ми напрацювали на нього та заслужили на ці три очки. Вітаю усіх наших вболівальників з перемогою.

- Наскільки важко грати проти суперників, які діють виключно від оборони?

- Це футбол. Ми не забили у першому таймі. А у другому вже мали не так багато моментів, але, головне, що одного мʼяча вистачило для перемоги. Кожна звитяга дуже важлива і сьогодні вона допоможе повернути хороші емоції. Адже ми давненько не перемагали. Зважаючи на щільний графік у чемпіонаті, це важливий для нашої команди результат.

- Наскільки важливо завершити тепер цю частину сезону на позитивній ноті?

- Попереду два домашні матчі у цьому році. Вони дуже важливі для "Кривбас". Звісно, хотілося б якомога краще завершити першу частину сезону, яку ми провели на високому рівні. Сподіваюсь, після цих двох останніх поєдинків "Кривбас" буде в таблиці максимально високо. Але чемпіонат на цьому не закінчиться, нам треба провести взимку плідні збори. Щоб бути готовими до нових викликів та стати ще сильнішими.

Читай також: Іван Дібанго: "Ми напрацювали на гол "Минаю" та заслужили на ці три очки"
Популярные новости