Юрій Вернидуб: "Матчі з такими командами, як "Минай", це гра за призові місця"

321 25.11 2023   15:59
"Кривбас"

Головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернидуб в коментарі "УПЛ ТБ" поділився враженнями від матчу 15-го туру чемпіонату України проти "Минаю" (1:0).

- Тяжка і непроста гра. Я розумів, що вона такою буде. З такими суперниками важко грати. Я хлопцям ще на установці говорив, що матчі з такими командами, як "Минай", це ігри за призові місця. З цими командами важко дуже грати. Коли ти з ними губиш очки, які тобі дуже треба, це дуже погано. Та в нас усе вийшло. Ми забили, перемогли, забрали три бали. Були моменти у нас ще, хоча у "Минаю" теж був момент, коли наші хлопці проспали вкидання ауту. Я радий за хлопців, ми будемо рухатись далі.

Кожен тренер хоче бути чемпіоном. Я не виняток. Однак я розумію, що є "Полісся", "Дніпро-1", "Шахтар", "Динамо", дуже багато команд, з якими важко боротися. Утім, якщо ми вже пішли в цю боротьбу, відчули смак перемог, і сьогодні після 15 турів повернулись на першу сходинку, то будемо все робити для того, щоб зайняти якнайвище місце, яке дасть нам змогу виступати в єврокубках.

Щодо Рябова, який замінив Бескоровайного, то я дуже радий за нього. Однак усе одно Бескоровайний є Бескоровайний. Я радий, що Рябов зміг його замінити. Уже в наступному матчі Бескоровайний може грати. Якщо пройде цей тижневий цикл непогано, то повернеться на поле.

Читай також: Желько Любеновіч: "Минай" погано почав, боявся "Кривбасу"
Популярные новости