Артем Козак: "Неважливо, що ти робив цілий сезон, але якщо ти обіграв "Динамо" чи "Шахтар", то ти - герой"

402 22.11 2023   16:42
Фото - Денис Руденко, Footboom

Гравець "Полісся" Артем Козак в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від поточного сезону.

- Я розумів, що з дуже непоганим складом заходимо в УПЛ, є гарні і відповідні гравці для цього, тренерський штаб, наше керівництво, наш президент. Всі думки і мотивація сходяться, я розумів, що ми будемо рухатись якомога вище. У нас немає задачі десь закріпитись, або, як кажуть, бути середнячком і відмовчуватись в інтерв’ю. Я думаю, що в загальному всі розуміли і час від часу це проскакувало в інтерв’ю, що у нас дуже високі задачі.

Ставлю характер на перше місце. Багато в чому результат досягнуто саме завдяки характеру і зібраності хлопців. На друге місце я поставлю фізику, саму основу футболу, за рахунок чого можна вигравати матчі. Третє — новачки. Тактика теж важлива. Все ж я б її поставив на друге місце. На третє новачки, на четверте новачки і п’яте — сюрприз. Трошки зміщу. Але скажу, що кожен компонент — важливий. Усе це — єдиний організм і має працювати в симбіозі. Якщо щось випадає із цієї схеми, то результат може бути плачевним.

Можна судити по одній грі, а хтось може судити по картинці походу сезону. Але в будь-якому випадку від гри з "Шахтарем", з "Динамо", які вважаються грандами, люди будуть відштовхуватись і говорити про команду. Це важливо в плані іміджу в Україні. Неважливо, що ти робив цілий сезон, але якщо ти обіграв "Динамо" чи "Шахтар", то ти — герой.

Читай також: Валерій Кучеров, ймовірно, залишить "Верес"

Популярные новости