Олег Дулуб: "Проаналізували чотири варіанти складу "Зорі". Не вгадав з жодним"

385 13.11 2023   01:13
ЛНЗ

Тренер ЛНЗ Олег Дулуб розповів, що допомогло його підопічним відсвяткувати вікторію над "Зорею" (2:1):

- Зміна на тренерському містку в "Зорі" напередодні матчу нас не бентежила. Все ж, за такий короткий час новому керманичу нереально щось змінити в тактичному плані. Тут, швидше, луганчани могли розраховувати на якісь емоційні дивіденди. Все ж, аби бути у всеозброєнні ми при підготовці проаналізували чотири варіанти складу "Зорі".

- І з яким вгадали?
- З жодним, бо не сподівалися, що після не зовсім вдалої гри з "Маккабі" в Лізі конференцій ворота захищатиме Турбаєвський, а в опорній зоні діятиме Дришлюк. Хоча в тактичних шикуваннях "Зоря" нічим не здивувала.

- А "ЛНЗ"?
- Про це краще запитати в мого колеги з "Зорі". Скажу лише, що кинули в бій всіх найсильніших на сьогоднішній момент за винятком Калюжного та Муравського, які з різних причин не могли нам допомогти. Загалом, хлопці виправдали сподівання, здобувши три очки та ще й з сусідом по турнірній таблиці.

- Але ж перемога могла вислизнути з рук, коли, здавалося, все під контролем "ЛНЗ", проте луганчанину Алефіренку вдався прицільний удар здалеку.

- Це якраз той випадок, коли далі від тренера вже ніщо не залежало. Адже всі заміни були зроблені й тепер слово було виключно за футболістами. Й вони виконали все так, як я налаштовував їх на установці. Був прохід Тищенка і націлена передача на Пасіча, який головою забив переможний гол. Річ у тім, що при підготовці до поєдинку ми звернули увагу на те, що луганчани погано захищаються при верхових передачах. Тому й просив хлопців при першій нагоді шукати висунутих вперед Хобленка, Шестакова, Пасіча. І ця нехитра домашня заготовка спрацювала: Пасіч оформив "дубль", виграючи "другий поверх".

До речі, коли черкащани пропустили на 88-й хвилині я мимоволі подумав, що "Зоря" – нефартова для мене команда. Бо, пригадується, минулого сезону, коли я очолював "Львів", то в матчі, де "містяни" диктували умови, луганчани забили в компенсований час переможний гол ледь не з пісочної, як кажуть, ями. Але невгамовний Пасіч таки довів, що в футболі справедливість бере гору частіше.

Читай також: "Зоря" - ЛНЗ 1:2. Відеоогляд матчу

 

Источник: sport.ua
Популярные новости