Олександр Шовковський провів перше своє тренування в "Динамо"

378 04.11 2023   17:31
Офіційний сайт "Динамо"

Олександр Шовковський сьогодні, 4 листопада, провів перше своє тренування в "Динамо" після того, як, у п’ятницю, 3 листопада, ввечері, після матчу проти "Шахтаря" на стадіоні "Динамо", Мірча Луческу оголосив, що йде у відставку з посади головного тренера клубу.

Вранці наступного дня президент клубу Ігор Суркіс представив команді Олександра Шовковського, який був асистентом Мірчі Луческу, у якості виконуючого обов’язки головного тренера.

Нагадаємо, Олександр Володимирович, який приєднався до тренерського штабу "Динамо" на початку року, вже мав досвід управління командою, коли наприкінці минулого сезону тимчасово виконував обов’язки головного тренера поки Мірча Луческу був на лікарняному. Однак тоді керував процесом все ж Луческу, а відтепер це робитиме Олександр Шовковський.

Після ранкової презентації, під час якої президент, тренерський штаб та гравці подякували Мірчі Луческу, команда вийшла на перше тренування вже під орудою нового наставника. Гравці були поділені на дві групи – ті, хто грав напередодні, отримав менші навантаження, для них заняття носило суто відновлювальний характер. Друга ж група плідно попрацювала під акомпанемент дощу.

Нагадаємо, свій наступний матч "Динамо" проведе 12 листопада. Кияни відправляться до Кривого Рогу, де на них чекає зустріч з "Кривбасом".

Читай також: Джерело: Суркіс 4-5 листопада презентує новий тренерський штаб "Динамо" на чолі з Шовковським

Популярные новости