Денис Олійник: "Коноплянка - найсильніший гравець, з яким грав у одній команді"

491 16.10 2023   12:30
ЛНЗ

Півзахисник ЛНЗ Денис Олійник розказав про найсильнішого гравця, з яким він грав у одній команді, та що його найбільше вразило у кар'єрі.

- Як відчув перші гроші в футболі?

- Коли підписав контракт із першою командою "Динамо". Вірив у себе, багато тренувався та прагнув грати на високому рівні та заробляти більше.

- Найсильніший гравець, з яким грав в одній команді?

– Коноплянка.

- Дружина/дівчина футболіста має працювати?

– Це залежить від того, як на це дивиться її чоловік, і чи хоче вона працювати. Індивідуально. За всіх відповідати не можу.

Історія, яку любиш розповідати за столом.

– Мій улюблений футболіст був Андрій Шевченко. Я вів всю його статистику. Коли він не забивав - я дуже засмучувався. І коли перший раз приїхав до збірної, зайшов до роздягальні за екіпіруванням, там був тільки Андрій. Я привітався, сказав "Я Денис, а тебе я знаю".

– Що тебе найбільше вразило в кар’єрі?

– Багато чого. Передусім це "Динамо". Моя мрія була грати та тренуватися в першій команді. "Динамо" мене виростило як футболіста, дало дорогу у футбольне життя.

Потім я провів чудовий період у "Металісті", де отримував задоволення від футболу і розвивався як футболіст. Мирон Богданович правильно використав мене, довіряв мені. Знаходив правильні слова та підхід до мене. "Металіст" мені допоміг вирости як футболісту, потрапити до національної збірної України.

Найбільше вразила національна збірна України - це була моя мрія. І період футбольної кар’єри в Нідерландах, там все на топрівні. Дуже багато чого навчився там у топтренера Петера Боса. Кайфував від тренувань та гри команди, від атмосфери на стадіоні, якості полів, там все топ.

Потім Бундесліга, куди завжди мріяв потрапити, - сказав Олійник.

 

 

Читай також: Контрольний матч. ЛНЗ - "Чорноморець" U-19 6:0

Популярні новини