Йожеф Сабо: "У "Динамо" середні гравці, немає команди як такої. Тому такі й результати"

746 09.10 2023   10:45
1927.kiev.ua

Колишній головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував поразку "біло-синіх" у матчі 10-го туру УПЛ з "Поліссям" (2:3).

- Як когось можна виділити у "Динамо" — там немає жодного гравця, який заслуговує на це. Просто середні гравці. Тому такі і результати. Великі проблеми в захисті. Так само як і в "Шахтарі" — немає центральних захисників. Дячук, Сирота — слабенькі. Але потрібно ж захищатися всією командою.

Друге питання: в яку тактику грав Луческу? Втратили мʼяч в атаці, потрібно миттєво накривати і заважати розвивати контратаки. У "Динамо" і це не виходить. А пресинг? Вони тільки роблять вигляд, що пресингують.

Я не хочу їх критикувати, але як такої команди там немає. Це не команда рівня єврокубків. Також відсутня ігрова дисципліна. Буяльський хоч і забив два голи, а в захисті він хоч чимось допомагає? Ні. Втратили мʼяч, він пішки йде. Так не можна. Середньої лінії взагалі нема, окрім Бражка. Але він один. Весь центр поля все програє. В такому випадку чекай поразок.

"Полісся" в першому таймі не було особливо видно. Але як і "Шахтар" в Лізі чемпіонів по перерві суперник вирішив грати на збереження рахунку, а вони додали швидкостей і перемогли, - сказав Сабо у коментарі УПЛ ТБ.

Читай також: Усик зробив Бойку подарунок після перемоги "Полісся" над "Динамо" (Фото)
Популярні новини