Василь Руніч: "Я знав, що Квасниця може обіграти суперників на фланзі, так і сталось"

499 01.10 2023   20:44
"Рух"

Гравець "Руху" Василь Руніч в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від матчу 9-го туру чемпіонату України з "Кривбасом" (3:1).

– "Кривбас" – дуже хороша команда, один із лідерів чемпіонату. Ми їхали сюди і налаштовувались на хорошу гру та серйозну боротьбу. І "Рух" впорався із цим викликом. 

Нічого особливого перед виходом на заміну тренер не говорив. На той момент ми програвали 1:0 і всі розуміли, що потрібно відігруватись, посиливши атакуючу лінію. Тренер відчув це і випустив мене на поле. 

У забитих голах більше заслуги команди, ніж моя. Я просто опинився у правильному місці в правильний час. В епізоді з першим голом мені сказали, аби я був на підборі. Знав, що м’яч може відскочити і вдалося швидко зорієнтуватись – пробив у дотик, але не обійшлося без везіння. Втім радий, що так сталось. 

Щодо другого голу, то дослухався до порад тренерів, які казали, що потрібно забігати у штрафний майданчик. Це був один із елементів нашої підготовки до цього матчу. Я знав, що Квасниця може обіграти суперників на фланзі, так і сталось – він розібрався і віддав мені фактично на пусті ворота. Цей гол – повністю заслуга Іллі. 

Читай також: Мирослав Ступар: "Пенальті у ворота "Кривбасу" – безсумнівний"
Популярные новости