Євген Левченко: "Слот не захоче переходити у "Шахтар"

515 30.09 2023   12:05
Денис Руденко, FootBoom

Президент профспілки футболістів Нідерландів Євген Левченко прокоментував чутки щодо потенційної зміни тренера у Шахтарі.

- У вас є досвід спілкування з Арне Слотом. Ви вірите, що він може погодитись на пропозицію чемпіона України?

- Не знаю, хто і навіщо це розганяє, але думаю, що цю тему закрито. По-перше, сам Феєноорд так просто не відпустить головного тренера. Його сприймають тут максимально серйозно: команда грає у класний футбол, а у самого Слота хороші стосунки з вболівальниками та гравцями.

По-друге, судячи з мого спілкування з Арне, з усією повагою, але він не захоче переходити у Шахтар - тим більше зараз, коли у нашій країні йде війна. Так, він поважає свою родину та дітей, але гроші для нього не на першому місці. Він вважає, що якщо й є сенс переходити, то тільки до сильнішого чемпіонату. При тому, що у травні в нього була пропозиція з Тоттенгема, він продожив свій контракт вдома, тому що хотів добудувати саме Феєноорд.

- Наскільки адекватні розмови про заміну Патріка ван Леувена через кілька місяців після того, як він несподівано змінив Ігора Йовічевіча?

- Наразі для мене це буде дуже незрозуміле рішення. І я сподіваюся, що Шахтар цього не зробить. У Патріка є певна філософія, яку він намагається впровадити молодим гравцям. Якщо на дистанції прогресу не буде - це інша мова. Але зараз йому потрібні час, дисципліна та щільний контакт з гравцями. Вважаю, що саме матчі в єврокубках стануть показником ефективності його роботи, - сказав Левченко у коментарі для ТаТоТаке.

Читай також: Сантьяго Хіменес зацікавив дортмундську "Боруссію"

Популярні новини