"Вірю в нього", - Артем Федецький підтримав Руслана Ротаня

435 27.09 2023   10:26

Ексгравець збірної України Артем Федецький підтримав Руслана Ротаня, а також оцінив старт сезону для Динамо і Дніпра-1.

— Я знаю Руслана передусім як людину, ексфутболіста та справжнього лідера. Я вірю в нього. До того ж, в нього класний тренерський штаб. Скільки було критики, коли він працював з молодіжкою. Але він з цією критикою впорався і здобув хороший результат. Усім імпонувала гра команди, відношення футболістів до справи, на полі було видно, що в команди хороший мікроклімат. Ротань — людина-максималіст.

— Дніпро-1 здобув першу перемогу під керівництвом Максимова. Як вважаєш, ця команда має потенціал повернутися приблизно на той рівень, на якому була в минулому сезоні?

— А чому ні? Багато гравців залишилося тих самих, прийшло ще кілька якісних хлопців. Я знаю Максимова як класного чувака, хороша людина — з гумором, з розумінням, з європейським досвідом, адже він грав у Вердері. Він має чималий тренерський досвід і знає всі процеси зсередини. Тут все залежить від тренера. Як він донесе до гравців ідеї, так команда і гратиме. Якщо в нього будуть із цим проблеми — гравці індивідуально, та і команда загалом почуватиметься скуто і не матиме змоги себе проявити. Думаю, він точно зможе зробити свою справу у Дніпрі-1 добре.

— Динамо здобуло ефектну перемогу над ЛНЗ. Команда одужує?

— Відчувається, що команді непросто бути в нинішніх реаліях. Немає можливостей запрошувати сильних легіонерів. Немає вболівальників на трибунах, а у киян традиційно дуже сильна підтримка. Але великий плюс — повернення Ярмоленка. Він людина з авторитетом, яка впливає на атмосферу в роздягальні. Усе в їхніх руках. Важливо, як команда реагуватиме на імовірні невдачі — робитиме висновки чи тупцюватиме на місці.

— Які команди на старті сезону приємно здивували?

— Кривбас, Рух, Чорноморець, те ж Полісся. ЛНЗ виглядає загадкою, що цілком здатна здивувати. Цей чемпіонат — дуже цікавий, - цитує Федецького ТГ-канал УПЛ ТБ.

Читай також: Артем Федецький – про борги "Дніпра": "Нехай дадуть на ЗСУ. А коли мова заходить про бруківку – вибачте, ви подуріли?"
Популярные новости