Орест Кузик: "Чорноморець" живе від матчу до матчу"

563 26.09 2023   17:45
"Чорноморець"

Півзахисник "Чорноморця" Орест Кузик дав оцінку нинішньому положенню команди в турнірній таблиці УПЛ та поділився завданнями на майбутній кубковий матч із "Кривбасом".

– Команда зараз перебуває в лідируючій групі. Якщо справи підуть так і далі, то і про єврокубкове місце можна буде подбати...

– Ми не заглядаємо далеко вперед, а живемо від матчу до матчу. На кожну гру в нас є певна установка, яку ми намагаємося втілювати в максимальний результат. На сьогоднішній же день ми дякуємо Богу за ту позицію, на якій перебуваємо.

А що стосується єврокубкового місця, то ще рано про це говорити, адже залишилося багато ігор. Ми готуємося до кожної з них, від туру до туру. А як буде в підсумку – усе покаже час. Наприкінці сезону будемо бачити, на якій позиції його закінчимо.

– Найближча гра у "Чорноморця" на Кубок України з "Кривбасом". Чого чекаєте від цього поєдинку?

– Зрозуміло, що гра буде нелегкою для кожного із суперників. Адже "Кривбас" – хороша команда, у якій грають кваліфіковані виконавці, а очолює їх досвідчений тренер Юрій Вернидуб. Криворіжці демонструють змістовний футбол, тому я впевнений, що гра вийде дуже цікавою для вболівальників.

Кубкова гра 1/8 фіналу "Чорноморець" – "Кривбас" відбудеться 27 вересня, початок – о 17:00 за київським часом.

Читай також: Бражко та Вернидуб — найкращі гравець та тренер 8-го туру УПЛ
Источник: Sport.ua
Популярные новости