Олександр Алієв: "Все що я не просив у Ракіцького для ЗСУ, слова "ні" від нього ніколи не чув"

2162 25.09 2023   09:30
Інстаграм Олександра Алієва

Колишній гравець "Динамо" і збірної України Олександр Алієв, який наразі служить в ЗСУ, розповів як допомагає українським воїнам захисник "Шахтаря" Ярослав Ракіцький.

- Ракіцький допомагає дуже багато. Дуже. Все що я не просив у нього для хлопців, від Ракіцького слова "ні" я ніколи не чув. Я й не нахабнію ніколи. Попросив  у нього на те, щоб безпілотники взяти - він усе зробив. Попросив для хлопців форму - він усе зробив. Щоб я не попросив, він для мене все зробить.

Завжди з радістю відгукується та мені допомогає. Я ніколи його не обманював, завжди робив для нього звіт. Хоча він казав мені не робити цього, але я йому відповів, що так не можу. Адже треба відзвітувати, на що були витрачені гроші. Але це все для хлопців, - сказав Алієв на ютуб-каналі "Ксения Больбот".

Нагадаємо, Ракіцького багато критикували за те, що під час російсько-української війни, яка триває з 2014 року, він виступав за пітерський "Зеніт". Після повномастшабного вторгнення росіян до нашої країни, Ярослав розірвав контракт з клубом.

Читай також: Валерій Федорчук: "Ідеальний підкат від Ракицького"

Популярные новости