Максим Прядун: "В епізоді з голом "Руху" сказав партнерам, аби не поспішали святкувати, бо м’яч торкнувся моєї руки"

356 22.09 2023   16:28
Металіст

Форвард ЛНЗ Максим Прядун розповів про свій гол у ворота "Руха" (2:1) у рамках 7-го туру УПЛ та оцінив старт сезону.

— Коли ти перемагаєш, в роздягальні завжди краща атмосфера. Перемоги дають стимул зростати та посміхатися.

— Наскільки важким вийшов останній матч чемпіонату проти "Руха"?

— "Рух" ще не програвав до зустрічі з нами. Ми розібрали суперника і готувалися до них дуже серйозно. Ми дуже хотіли перемогти. Тож було важко, але ми впоралися. На щастя, їхній гол нас не підламав, ми зібралися і досягли результату. Це був день міста Черкас, тож ми цього дуже хотіли.

— Не можна не запитати про епізод з твоїм голом, який суддівські експерти оцінили по-різному. Ти можеш описати його так, як бачив своїми очима?

— Я ухвалив рішення обігрувати суперника, обіграв його. Між нами стався стик ногами. Я не знаю, чи наступив я йому на ногу, адже я сам відчув удар по п’ятці. Я міг би теж впасти. І цікаво як ВАР оцінив би цей епізод, можливо, призначили б пенальті. Я сам продовж рух і коли я впав, м’яч майже зупинився, але торкнувся моєї руки. Я вирішив догравати епізод до кінця. І коли вже пацани прибігли святкувати, я їм сказав, що був доторк м’яча до руки, тож можуть не зарахувати.

— Як можна оцінити старт сезону для команди?

— Начебто набираємо очки, тож непогано. Звичайно, в деяких матчах могли зіграти краще і взяти більше очок, але є як є. Тримаємося в середині турнірної таблиці, хочемо залишатися там і надалі перемагати та зростати.

— Як вважаєш, наскільки ти вже адаптувався до нової команди?

— Коли приходив у ЛНЗ, був знайомий, можливо, з трьома-чотирма гравцями. Тож все було нове і люди нові. Було нелегко, але начебто все добре, - сказав Прядун.

 

Читай також: Нікола Ріццолі: "Арбітр правильно продовжив гру перед голом Прядуна у ворота "Руху"
Источник: УПЛ ТБ
Популярные новости