Віктор Скрипник: "Незадоволений стартом матчу з "Динамо" - боялися суперника"

507 18.09 2023   22:31
"Шахтар"

Наставник "Ворскли" Віктор Скрипник оцінив поразку 0:2 у матчі чемпіонату України проти "Динамо".

— Насамперед, хочу привітати "Динамо" з перемогою. Я був трохи розсерджений на свою команду за те, як вона грала в перші хвилини матчу. Як не намагаєшся достукатися до гравців, але ім’я "Динамо" відіграє для них велику роль. Загалом, рахунок за грою. Напевно, "Динамо" могло забити нам і більше м’ячів. Але цей матч буде хорошим досвідом для молодих гравців нашої команди. Були в нас хороші фази в ігровому плані, але були й моменти, в яких треба грати більш по-чоловічому, не поступатися в єдиноборствах. Але повторюся, рахунок за грою.

— Сьогодні ми побачили дві різні "Ворскли": одну — в першому таймі, іншу — у другому. Що ви сказали своїм підопічним у перерві?

— Сказав, що незадоволений першими хвилинами. Ми боялися суперника, пропустили гол. Якби не VAR, рахунок був би 2:0. Тиску з нашого боку не було ніякого. "Динамо" грало у свій футбол. А від нас не було жодного зустрічного удару, не було конструктиву, до якого ми прагнемо у своїй грі. Крім того, я заспокоював хлопців у перерві. У другому таймі в нас уже були хороші ігрові фази. Заміни, які проводили ми, не можна порівнювати із замінами у "Динамо". Футболісти, яких випускали кияни, можуть грати в основному складі будь-якої команди. Але для наших молодих футболістів цей матч стане хорошим досвідом. Вони тільки вчора грали за другу команду, а сьогодні — вже за першу, та ще й проти "Динамо".

— Яким був ваш план на гру? Як збиралися використовувати проблеми "Динамо"?

— Кожна команда має свої плюси і мінуси. Ми хотіли грати впевнено проти м’яча. У нас є індивідуально сильні гравці атакувальної ланки, за допомогою яких ми хотіли доходити до останньої третини поля. Але не виходило. Контроль м’яча заспокоює, але сам по собі не дає нічого більше — треба працювати і без м’яча. Тим паче, що контратаки "Динамо" — це завжди швидкість, завжди небезпечно. Знали, що Буяльський — непередбачуваний гравець світового класу, він робить різницю в будь-якій грі. Але ми задоволені, що наші хлопці отримали досвід такого матчу. Упевнений, що вони стануть після цієї гри трохи кращими, - цитує спеціаліста Динамо Київ від Шурика.

Читай також: Назар Волошин: "Ворскла" дала нам сьогодні дуже хороший бій"
Популярные новости