Владислав Дубінчак: "Чемпіонство? Я думаю, нас не зрозуміють, якщо ми цього не зробимо"

452 18.09 2023   19:29
Динамо

Захисник київського "Динамо" Владислав Дубінчак в коментарі FootballHub в Youtube поділився враженнями від матчу 7-го туру чемпіонату України з "Ворсклою" (2:0).

– "Ворскла" – непогана команда. Я вважаю, що вони в топ-сім команд в Україні, інтенсивно грають. Ми створили достатньо моментів, але могли забивати більше. Найважливіше для нас – зіграти на нуль ззаду. Тому що ми багато пропускаємо і будемо прогресувати в цьому плані.  Зараз акцентуємо увагу на обороні. Наша гра в обороні сьогодні? Зіграли на нуль, я вважаю, добре. Не дали створити ніяких стовідсоткових моментів, тому я вважаю, що зіграли добре.

Буяльський - капітан? Я вважаю, що він і до того був капітаном, одним з капітанів. У нас є старші хлопці, які відповідають за це. Хто би з них не був, чи Ярмоленко, чи Жора, чи Андрієвський, чи Караваєв, – вони всі лідери, всі допомагають молодим. Вважаю, що Буяльський заслужено є капітаном. Чемпіонство? Я думаю, нас не зрозуміють, якщо ми цього не зробимо. Тому що так, ми не граємо у єврокубках, у нас немає переїздів. Будемо акцентувати всю увагу на чемпіонаті та Кубку.

Читай також: Віталій Буяльський провів 300-й поєдинок за київське "Динамо"
Источник: dynamomania.com
Популярные новости