Володимир Шаран - про гру з "Шахтарем": "Якщо тренер робить заміну в першому таймі, значить гравці не виконали установку"

435 02.09 2023   16:56
Минай

Головний тренер "Минаю" Володимир Шаран в коментарі "УПЛ ТБ" поділився враженнями від матчу 6-го туру чемпіонату України проти "Шахтаря" (1:4).

- Якщо тренер робить заміну в першому таймі, значить гравці не виконали установку. Ми розуміли, що будемо багато грати без м’яча й готувались дуже ретельно до цього поєдинку. Хотіли правильно зіграти в захисті. У першому таймі нам це вдавалося, бо у "Шахтаря" було лише кілька можливостей, але Бандура зіграв здорово.

Однак, я незадоволений діями деяких гравців. У нас не було ніякої контргри. Хотіли, щоб на флангах була швидкість, а її не було, бо люди неправильно розташовувались навіть у тих епізодах, коли ми перехоплювали м’яч. Тому в першому таймі жодного удару, жодного моменту, жодної агресії.

Другий тайм розпочали непогано. До пропущеного голу 15 хвилин грали агресивно. Була вказівка зустрічати суперників вище. Дещо перебудувалися в атаці, випустили швидкісного Одарюка, Твердохліб і Вишневський вище розташовувалися. Нормально провели цей відрізок часу.

Читай також: Чемпіонат України. "Минай" - "Шахтар" 1:4. Відеоогляд матчу
Популярные новости