Йожеф Сабо: "Ванат - слабенький футболіст, а у Ярмоленка не виходить тягнути команду"

694 24.08 2023   12:40
Фото - Денис Руденко, Footboom

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про невиразну гру Динамо, Шахтаря, Зорі та Дніпра-1 цього сезону.

- Йожефе Йожефовичу, як вам гра Динамо проти Чорноморця?

- Це взагалі пиз###ц! Ну як можна так грати?! Коли Чорноморець забивав перший м'яч, динамівець просто стояв біля свого штрафного і дивився, хоча зобов'язаний був не дати вдарити. Третій м'яч одеситів - там взагалі незрозуміло, куди центральний захисник Динамо головою поліз. І таких моментів у киян дуже багато.

Захист Динамо - це прохідний двір. 

- Когось виділити можете в Динамо?

- Тільки Бражка! Я знаю, що за ним стежать скаути зарубіжних клубів і його незабаром куплять. У нього є величезний потенціал, він росте, у нього хороший удар і бачення поля. Сидорчук - це не той опорник, який потрібен Динамо.

- Як вам Буяльський?

- Буяльський іноді забиває, але для мене він вільний художник. Але в такому разі Віталій повинен працювати від штрафного до штрафного, уміти відбирати, віддавати і забивати, але він цим не займається!

- Ванат забиває.

- Про Ваната зараз багато говорять, але я дивлюся кожну гру Динамо і можу сказати, що він слабенький футболіст. Якщо в Динамо з'явиться нормальний форвард, то Ванат міцно сяде на лавку.

- Що скажете про Ярмоленка?

- Думали, що Ярмоленко потягне за собою команду, але в нього не виходить. У нього дуже багато обрізок і браку. Поки він не провідний гравець. 

- Наші гранди показують у цьому сезоні невиразну гру, і лідерство в таблиці УПЛ захопив Рух. Як думаєте, хто в підсумку стане чемпіоном?

- Думаю, "Рух" із часом опуститься на своє місце - у середину турнірної таблиці. Дивлячись на те, як грають провідні наші команди, то все може бути. Я від Шахтаря чекав дуже багато чого, перед початком сезону говорив, що він стане чемпіоном, але поки що в них не виходить. У "гірників", як і в Динамо, теж проблема з центральними захисниками. 

Читай також: Ігор Суркіс: "Боротьба за Україну увінчається успіхом, буде звільнено усі наші території, повернено мир та безпеку"

Динамо зараз взагалі ніяке, це вже не та команда, що була раніше. Зоря грає розслаблено, вони теж будуть у середині таблиці. Дніпро-1 - це теж не та команда, що була минулого року.

- Хоч хтось вам імпонує з українських команд?

- Мені подобається Кривбас. У криворізької команди тренер - справжній мужик, який їх ганяє. Юрій Вернидуб їх добре підготував фізично, вони б'ються до кінця. Думаю, Кривбас зможе поборотися за медалі в цьому сезоні.

Источник: FanDay
Популярні новини