Олексій Сидоров: "За 1-2 тури "Металісту 1925" можна все виправити і піднятися у турнірній таблиці"

391 18.08 2023   10:04
"Металіст 1925"

Нападник "Металіста 1925" Олексій Сидоров розповів пресслужбі про двотижневу підготовку, складність "Минаю" та "редагування" турнірної таблиці.

- Коли готуєшся до наступного матчу не тиждень, як зазвичай, а два, на твою думку, це краще чи гірше?

- Я думаю, це краще. Є час попрацювати над помилками, зробити висновки та у наступній грі виправити їх, досягти позитивного результату, який дуже потрібний нам.

- Наскільки команда зараз перебуває у формі? З одного боку готувались до старту сезону, зіграли два матчі, потім така пауза. Чи не просіла команда через це?

- Ні. Ми минулий тиждень дуже добре попрацювали та провели двосторонню гру. Цього тижня також добре працювали на тренуваннях. Кожен з нас зробив висновки і націлені досягти позитивного результату.

- Наскільки складний суперник "Минай"?

- Легких суперників немає. Кожна команда виходить на поле та б'ється за результат. Кожен прагне здобути три залікові бали. Легкої гри точно не буде.

- Враховуючи нашу гру та як грає "Минай", що може стати ключовим фактором, щоб здобути три очки?

- Якщо на футбольному полі ми будемо битися як один колектив, робити все разом і покажемо характер, то все буде добре і ми здобудемо три залікові бали.

- Зрозуміло, що тільки старт сезону і робити висновки зарано, плюс перенесена гра, але дивлячись у турнірну таблицю, то ситуація у "Металіста 1925" не дуже. Чи звертаєш увагу на турнірне становище, чи на даний момент це все легко виправити?

- Я вважаю, це можна виправити. Тільки три тури позаду, ми зіграли два матчі. Якщо у наступній грі здобудемо перемогу, це надасть нам стимул та мотивацію. За один - два тури можна все виправити і піднятися у турнірній таблиці.

Читай також: Воротарі, яким найбільше пробивали пенальті в УПЛ: Бандура наближається до Нікітіна
Популярні новини