Олександр Ковпак: "Хотів би привітати команду та все місто Черкаси з дебютною перемогою - це історичний день"

268 05.08 2023   19:44
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Головний тренер "ЛНЗ" Олександр Ковпак на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від матчу 2-го туру чемпіонату України проти "Минаю" (3:0).

- Хотів би привітати хлопців, команду та все місто Черкаси з дебютною перемогою, для нас це історичний день. Звісно, ми хотіли це зробити в домашніх умовах, але зробили це у виїзному матчі. Якщо сказав по грі, то рахунок 3:0, але це було не настільки легко, як може здаватися. Ми дуже успішно забили гол у роздягальню. Потім, у другому таймі суперник перебудувався на чотири захисники, але це не принесло їм користь.

Наші заміни дуже якісні були - додали в усіх аспектах, що також сприяло такому рахунку. Я дуже пишаюся своїми хлопцями, вони сьогодні молодці, виконали настанови і ми перемогли. Погодні умови дуже складні. Коли іде злива, а потім - на момент початку гри прогнозують 30 градусів, то розуміли, що грати буде дуже нелегко. Пацани витримали. Особливо, коли виходить з м’ячем, вдаються контратаки, звісно, вони біжать, ми їх ще трішки підганяємо…

В першій грі було велике хвилювання - і у команди, і у нас, тому що це був дебют для багатьох. Хвилювання та рідні стіни десь вплинули на ту гру. Після першої гри ми зробили правильні висновки.

Читай також: Чемпіонат України. "Минай" - ЛНЗ 0:3. Відеоогляд матчу

Источник: tribuna.com
Популярные новости