Олексій Сич: "Сума відступних у понад 2 млн євро була "Кортрейку" не по кишені"

356 01.08 2023   10:53
"Рух"

Захисник Руха" Олексій Сич поділився своїми враженнями від виступу за "Кортрейк", а також оцінив шанси львівської команди в новому сезоні.

– Сезон проведений в Бельгії був корисним для мене. А накопичений міжнародний досвід, переконаний, стане в нагоді "Руху".

– Чому "Кортрейк" відмовився викупити твій контракт?

– В умовах співпраці була прописана опція, що коли я зіграю за "Кортрейк" зазначену кількість поєдинків, то він зобов'язаний викупити контракт. На жаль, через травму до цього показника я не дотягнув. Тоді ще залишався інший варіант: моя гра влаштовує "Кортрейк" і він за власної ініціативи купує мене. Цього не сталося.

– На твій погляд, чому?

– "Кортрейк" - футбольний клуб зі скромними фінансовими можливостями. І прописана в контракті сума відступних – понад два мільйона євро – була йому не по кишені. Тому й довелося повертатися до Львова.

– Надовго?

– У мене контракт з "Рухом" до 30 червня 2025 року. Все залежатиме від рішення клубного керівництва. Поки що намагаюся своєю грою приносити користь "Руху". А що буде завтра – побачимо, - розповів Сич в інтерв'ю Sport.ua.

Нагадаємо, після річної оренди в бельгійському "Кортрейку" захисник повернувся до "Руха" і взяв участь у переможному матчі з "Зорею" (2:1) у стартовому турі УПЛ.

Читай також: Ігор Дедишин: "Енобахар порушив контракт з "Рухом", ми готові йти в ФІФА та стягнути компенсацію"
Популярные новости