Ігор Суркіс: "Яремчук міг би повернутися в "Динамо", але апетити в зарплатні та ціні потрібно знизити"

756 31.07 2023   19:54
"Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в коментарі FootballHub в Youtube поділився думкою про трансферну політику клубу та матч 1-го туру УПЛ проти "Минаю" (4:1).

- Дуже важка гра і хлопці відчували ці навантаження, які були на зборах. Я розумію їх, вони хотіли увійти добре в цей сезон. Молодці, що виграли. Але треба обережніше грати в захисті та нападі, бо сильніші команди можуть не пробачити помилок. Відчувалось, що гравці переживали за цю гру.

Можливо ми когось ще запросимо, але дуже тяжко, бо не всі хочуть до нас їхати. Навпаки, легіонери хочуть поїхати, бо їх лякає ситуація в нашій країні. Ми всі молимося, щоб це закінчилося нашою перемогою. Це найважливіше, ця перемога буде найголовнішим у нашому житті. А на футбольному полі у нас сплав молодості та досвіду. В нас дуже гарна лава запасних, молоді та амбітні хлопці, які ще не сказали свого слова. Сподіваюсь, що вони підсилюватимуть гру команди і ми побачимо нові обличчя молодих хлопців.

Ми б хотіли повернути всіх найсильніших українців, але це неможливо. Я ж раніше казав, що Яремчук міг би повернутися до рідного клубу, але апетити в зарплатні та трансферній ціні потрібно знизити, - зазначив Ігор Суркіс.

Читай також: Ігор Суркіс: "Ви бачили, як Ярмоленко перед заміною зіграв у підкаті?"
Популярные новости