Роман Григорчук: "Ознак того, що гравці ЛНЗ змучені, не було"

469 30.07 2023   21:57
"Чорноморець"

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук прокоментував перемогу над ЛНЗ (2:0) у першому турі УПЛ.

- Звичайно, все добре для нас - три очки на виїзді. Досить непогана гра, хоча не без помилок, але ми сьогодні ми всім задоволені. Ми не гніваємо Бога, бо провели дуже важкий передсезонний період, у нас був неповноцінний тренувальний процес. За те, що я побачив на полі - тільки величезна подяка футболістам. Вони молодці.

- Наскільки новачки досконало вписалися в колектив "Чорноморця"?

- Я допускаю, що в плані функціоналу їм сьогодні було важче, бо була досить висока температура повітря. Вони не можуть бути підготовлені як слід, бо приїхали до нас з запізненням. Але ознак того, що вони змучені не було - це значить, що у людей є характер, а характер, як правило, є у футболістів добротного рівня. Через те ми задоволені.

Я задоволений грою кожного футболіста, який був на полі. Легіонери та новачки були на полі - відповідно, ними ми також задоволені.

- У вас також новий воротар - Олег Білик. Як вам його сьогоднішня гра? Зрозуміло, що футболісти ЛНЗ не ставили перед ним задач, але все ж таки.

- Ну я би не сказав, що не ставили - це раз. По-друге, поведінка воротаря - і при стандартних положеннях, і коли ми з м’ячем біля своїх воріт - все має значення. Як воротар стоїть, його положення тіла, вираз обличчя, його слова, жести, дії - це все має величезне значення. І психологічне, і тактичне. По стилю, по нашому духу - просто без питань.

Читайте также: Чемпіонат України. "ЛНЗ" - "Чорноморець" 0:2. Відеоогляд матчу

Популярные новости