Сергій Лавриненко: "Задоволений ставленням команди до роботи і рівнем фізичних кондицій гравців"

481 18.07 2023   10:45
"Карпати"

Головний тренер "Вереса" Сергій Лавриненко підсумував контрольний матч із львівськими "Карпатами" (1:2).

- Перший тайм пройшов на високих швидкостях. Обидві команди демонстрували високий темп гри. Могли забивати і ми, і суперник. "Карпати" - хороша команда. Дуже швидкісна, з якісним підбором виконавців.

Ми фактично годину провели на полі основним складом. Діями команди упродовж цього ігрового відрізку я задоволений. Але ми програли - звісно, це негативний результат.

Помилки, які призвели до забитих м‘ячів - суто індивідуальні. Ніхто від цього не застрахований. Це рівень гравців. Щоб не припускатися таких помилок - потрібно самовдосконалюватися. 

Загалом, я задоволений ставленням команди до роботи, рівнем фізичних кондицій гравців. Ми створювали моменти. Рахунок міг бути - 2:2, або 3:3. 

Звісно, відчувається втома. Ми всі матчі граємо на фоні навантажень. Якість нашої підготовки краще продемонструють стартові три-чотири офіційні гри сезону. Дуже коротке міжсезоння. Хлопцям було непросто відновитися. Тому також намагалися уникнути травм.

Щодо автора голу - задоволений його діями. Хоча, цей футболіст ще не вийшов на пік форми. Щодо іншого бразильця - в нього була декількамісячна пауза без ігрової практики. Він повертає свою оптимальну форму. Обидва ці футболісти нам точно можуть допомогти. Тим паче - на довгій дистанції всього сезону.

В нас ще є час на підготовку. Попереду гра з "Кривбасом". Далі - підсумовуємо збори і розпочинаємо тижневий цикл підготовки до першого календарного матчу чемпіонату, - цитує Лавриненка пресслужба "Вереса".

Читай також: Контрольний матч. "Карпати" - "Верес" 2:1 
Популярні новини