Олег Лисак: "Я думаю, що це буде формат в Youtube, де буде створено канал УПЛ ТБ"

430 17.07 2023   13:38
"Ворскла"

Віцепрезидент "Ворскли" Олег Лисак в коментарі Espreso TV розповів про відношення  до єдиного телепулу УПЛ.

- Футбол будемо дивитися в будь-якому випадку. Історія в тому, що три клуби - точно мінус, є окрема позиція у "Вереса", і, наскільки я розумію, вчора "Полісся" підтвердило, що буде підтримувати більшість і транслюватися в одному форматі.

Що стосується УПЛ ТБ, то це не юридична організація. Багато хто говорить про менеджмент, хто чим буде займатися і все інше. Я би сказав, що на сьогоднішній день - це в більшій мірі наміри з точки зору єдиного формату показу футболу в Україні, які не будуть забезпечені жодним стандартним транслятором, яким був телеканал "Футбол" чи Setanta.

Я думаю, що це буде формат в Youtube, де буде створено канал УПЛ ТБ, і наша клубна задача – робити це без жодної підтримки держави і вболівальників. Я думаю, що все це буде безкоштовно. Ми будемо намагатися видавати той контент, який дозволить дивитися футбол. Наша позиція вже 12-й рік одна й та сама. Як на сьогоднішній день можна рахувати якісь бізнес-плани, якщо в Україні війна? З такою мінімальною зарплатою, як можна порівнювати нас із Польщею? Це все поки що дуже примарно.

На нашу думку, потрібно йти шляхом європейських ліг. В першу чергу, це об’єднання, в другу - сезон становлення, який покаже, яка в нас аудиторія, хто цікавиться. Має бути проведений маркетинговий аналіз, і тоді можна говорити про рахунки, бізнес-модель і все інше. Я думаю, що не варто вигадувати велосипед, коли люди давно вже все пройшли, і повірте, в інших країнах вже все прораховано, монетизовано.

Читай також: Олег Лисак: "У Сефері є дуже шикарна пропозиція з ОАЕ, "Ворскла" йде гравцю назустріч"

Источник: tribuna.com
Популярные новости