Контрольний матч. "Дніпро-1" – "Рух" 4:0. Дебют Третьякова

470 13.07 2023   18:59
Офіційний сайт УПЛ

"Дніпро-1" – "Рух" 4:0 

Голи: Мірошніченко 32, Довбик 52, 58, Когут 88.

"Дніпро-1": Кінарейкін (Крапівцов, 69). Кравець (Горбунов, 46) Сарапій, Адамюк, Мірошніченко (Пасіч, 69), Бабенко (Танчик, 69), Рубчинський (Когут, 69), Гуцуляк (Гаджиєв, 69), Бланко, Третьяков (Горін, 46), Довбик (Ківінда, 69).

"Рух": Ледвій, Роман, Дідик, Слюбек (Бойко, 78) Лях, Руніч, Сапуга, Притула (Холод, 78), Квасниця (Касар, 74), Таллес, Климчук.

Черговим суперником дніпрян на зборі став львівський "Рух", котрий посів 11 місце у минулому сезоні УПЛ. В стартовому складі спортклубівців вийшли одразу три новачки команди, але якщо Кравець і Мірошніченко вже зіграли на цьому зборі, то для Максима Третьякова ця зустріч стала дебютом у складі "Дніпра-1". Зазначимо, що Третьяков і Бланко розташувалися на флангах, при цьому тренерський штаб дніпрян застосував схему з двома форвардами – Довбиком і Гуцуляком, інформує пресслужба клубу.

Команди розпочали на зустрічних курсах, а перший небезпечний момент створили львів’яни – Кінарейкін зреагував на два удари поспіль з близької відстані, у підсумку відбивши м’яч на кутовий.  Дніпряни відповіли контратакою чотири в чотири і неточним ударом Бланко, а невдовзі вже Бабенко зробив перехоплення у власному карному майданчику під час гострої атаки суперника.

Перший по-справжньому гольовий момент дніпряни створили на 26-й хвилині – Довбик втікав від захисників, і міг би бити сам, але вирішив підключити Гуцуляка, але пас Артему не вдався. Також запам’яталися і цікаві комбінації перед карним майданчиком, які завершувалися прострілами Мірошніченка і Рубчннського, але захисникам "Руху" вдавалося вибивати м’яч на кутовий.

Читай також: Контрольний матч. "Дніпро-1" – "Рух" (Львів). Пряма трансляція

В решті-решт перевага спортклубівців далася взнаки. Після подачі четвертого кутового дніпряни поборолися до кінця і Гуцуляк зробив скидання під удар Мірошніченку, котрий розрядив свою гармату у ближній нижній кут метрів з 22-х – 1:0! За 5 хвилин Бланко пішов у сольний прохід і непогано зайшов Довбика на лінії карного майданчику, проте удар у Артема пішов повз цілі.

Проте вже на початку другого тайму кращий снайпер УПЛ двох останніх сезонів продовжив свою результативну серію на зборі – Бланко заробив штрафний прямо по центру біля лінії карного майданчику, і Довбик бездоганно виконав удар під поперечини -2:0! Невдовзі Довбик оформив дубль і знову гол було забито після стандарту. Цього разу Мірошніченко подав кутовий і Артем влучно пробив головою -3:0!

В середині другого тайму Олександр Кучер суттєво оновив склад команди, проте сильно на грі це не відбилося. Спортклубівці продовжили володіти перевагою, повністю контролюючи події на полі. Були і моменти для того, щоб збільшити перевагу – удари Сарапія і Горбунова у карному майданчику захисники "Руха" блокували, а Ківінда не влучив у ціль, замикаючі подачу з кутового. Тільки на 83-й хвилині у львів’ян з’явився реальний шанс скоротити рахунок у матчі, але Крапивцов відмінно зреагував на удар Таллеса.

Ну а під завісу гри дніпряни таки забили четвертий гол – Когут реалізував вихід сам на сам після передачі Гаджиєва. Вже після цього був момент, коли арбітр гри міг ще і призначити пенальті у ворота львів’ян за фол проти все того ж Когута але рефері відверто пожалів земляків. У підсумку дніпряни здобули чергову крупну перемогу на зборі.

 

Популярные новости