Юрій Калітвінцев: "Я задоволений грою з "Рапідом" - за рахунок таких протистоянь команди зростають"

418 09.07 2023   19:50
"Полісся"

Головний тренер "Полісся" Юрій Калітвінцев в коментарі пресслужбі клубу поділився думкою про контрольний матч із австрійським "Рапідом" (1:1) та щодо планів на майбутнє.

- Ті кондиції, які мають зараз наші хлопці, ще не дозволяють швидко рухатись, а футбол без швидкості — це трохи не той футбол, до якого ми прагнемо. Але ми маємо таких гравців, які з глибини можуть підтримати командну швидкість. В даний час цього ще не видно, але завдяки таким суперникам ми ростемо і рухаємось далі. Я бачу користь.

Попереду в нас ще два матчі. Команда "Гартберг" — це команда австрійської Бундесліги, а потім 15 числа на нас чекає "Грацер", яким в минулому сезоні не вистачило одного очка, як свого часу "Борусії" (Дортмунд) не вистачило до чемпіонства. Взагалі — дуже гарні суперники. Ми зіграємо ще дві гри тут, а згодом після повернення додому на нас очікує 22 липня матч з "Колосом". І ми виходимо на тижневий період підготовки. Все йде за планом.

Я задоволений грою з "Рапідом". Ми могли програти і 2:0, а могли в кінці і виграти. Але те протистояння з командою "Рапід", то за рахунок таких протистоянь команди і зростають.

Читай також: Офіційно: Бені Макуана — гравець "Полісся"
Популярные новости